Bybi “fire på stribe”

Bybi honning kommer fra byens haver og parker hvorefter den rå og uopvarmede honning slynges nænsomt for at bevare honningens nærings- og aromastoffer. Bybi honning er en ren og pesticidefri honning. Den alsidige lokale flora skaber de unikke og velsmagende bydelshonninger, som også har en god social eftersmag.

“4 på stribe” er Bybi’s smagspakke med 4 små glas honning fra de københavnske bydele. En skøn mulighed for at gå på opdagelse og smage forskellen på de unikke bydelshonninger. Vidste du, at man kan smage forskel på honning på Valby og Vesterbro?

Hver Bybi honninghøst er unik og der kan være stor forskel i både farve, smag og aroma. Slutresultatet afhænger af hvilke blomster der er i området og hvornår på sæsonen honningen er høstet. Fås som gavepakke med 4 x 40g honning fra fem forskellige bydele og historien om Bybi.

Størrelser: 4 x 40g

Kategorier: , Product ID: 2922

Beskrivelse

Om Bybi

Ren lokal honning fra København

Bybi er en perle af en Københavnsk virksomhed. De har millioner af honningbier på byen’s tage og arbejder med virksomheder, sociale projekter og institutioner om at skabe nye fællesskaber og et rigere miljø med honning, bier, blomster og bestøvning som omdrejningspunkt.

På den måde kan der opstå nye forbindelser og livet beriges på kryds af tværs af arter og nabolag. Bybi følger bierne og honningen fra blomst til bord. Bierne bor på tage og i grønne lommer, hvorfra de samler nektar fra byens haver, altankasser og parker. Deres honning er produceret med omhu i små partier, så den unikke smag fra hver enkel bydel og årstid bevares. Den indeholder hverken pesticider eller forurening fra luften – kun ren honning fra en af verdens smukkeste byer!

Som socialøkonomisk virksomhed gen-investerer Bybi deres overskud i sociale og miljømæssige aktiviteter.  Konceptet ‘Honning er noget vi laver sammen’ afspejles i alt de gør.