Bybi enkeltvis

Bybi har 25 bi-gårde placeret på tage og i grønne lommer over hele København. Det kan være du er stødt på dem i Botanisk have, Carlsberg eller på Rådhusets tag, hvis du har været der forbi.

Hver Bybi høst er unik og der kan være stor forskel på både farve og smag, slutresultatet afhænger af hvilke blomster der er i området og hvornår på sæsonen de blomstrer.

Honning fra Bybi er ikke varmebehandlet, sådan får du mere ud af din honning, fordi de naturligt forkommende aromastoffer bevares.

I sommerperioden er det muligt at få helt friskslynget og flydende honning. De høster honning fra juni til september.

Størrelser: 200 g

Kategorier: , Product ID: 2909

Beskrivelse

Om Bybi

Ren lokal honning fra København

Bybi er en perle af en Københavnsk virksomhed. De har millioner af honningbier på byen’s tage og arbejder med virksomheder, sociale projekter og institutioner om at skabe nye fællesskaber og et rigere miljø med honning, bier, blomster og bestøvning som omdrejningspunkt.

På den måde kan der opstå nye forbindelser og livet beriges på kryds af tværs af arter og nabolag. Bybi følger bierne og honningen fra blomst til bord. Bierne bor på tage og i grønne lommer, hvorfra de samler nektar fra byens haver, altankasser og parker. Deres honning er produceret med omhu i små partier, så den unikke smag fra hver enkel bydel og årstid bevares. Den indeholder hverken pesticider eller forurening fra luften – kun ren honning fra en af verdens smukkeste byer!

Som socialøkonomisk virksomhed gen-investerer Bybi deres overskud i sociale og miljømæssige aktiviteter.  Konceptet ‘Honning er noget vi laver sammen’ afspejles i alt de gør.