Lej en bar

Lej en bar

Lej en bar

inkl. betjening samt alle drikkevarer
Konceptet

Vi kommer ud med en mobil bar, masse af drikkevarer samt betjening i form af to eller flere bartendere alt efter antal gæster. Prisen lægges fast på forhånd, så I ved præcis, hvad jeres udgift på aftenen er.

Din/jeres fest

Uanset hvilken slags fest du/I skal holde så kræver det en masse arbejde, indkøb og beregninger. Det kan vi hjælpe med. Vi er vant til det og har gjort det i mange år. Skal I holde firmafest, en større fredagsbar eller noget helt tredje, så kommer vi meget gerne forbi med vores bar. Vi sørger for alle drikkevarer i form af sodavand, øl, vin og cocktails alt efter, hvad I gerne vil tilbyde jeres gæster.

Drikkevarer

Vi tilbyder følgende drikkevarer:

Sodavand
Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Faxe Kondi, Squash, Dansk Vand og vand i brik.

Øl
Tuborg og Carlsbergs udvalg samt specialøl fra det økologisk gårdbryggeri Herslev Bryghus.

Vine
Dertil kommer vine fra vores egen import af vine fra hele verden. Vi har selvfølgelig alt fra velkomstbobler, hvid, rosé og rødvin, hvad enten det skal være på budget eller fra øverste hylde, fra Frankrig, Italien eller oversøisk dit behov bestemmer.

Cocktails
De meget populære cocktails Aperol Spritz, Gin & Tonic, Dark ‘n’ Stormy, Moscow Mule m.fl. er på kortet, men kan tilpasses efter ønske.

Diverse
Ikke alle er til øl og vin, så vi har selvfølgelig også Red Bull, Somersby, Breezer samt alkoholfrie øl.

Priseksempler

Ølbar – tre forskellige øl fra Tuborg eller Carlsberg i minimum fem timer inkl. betjening og øl: 39,- ex. moms pr. gæst pr. time.
Standard
– Fem timer inkl. betjening samt alle drikkevarer (sodavand, øl, vin og tre cocktails): Fra 69,- kr. ex. moms pr. gæst pr. time.
Skræddersyet – Vi er altid klar på at give et skræddersyet tilbud alt efter jeres behov for tema, antal timer m.m. Det gælder i forhold til sodavand, men selvfølgelig især vine, øl og cocktails. Hvis I har nogle specielle ønsker, så løser vi dem og finder en god løsning til jer.

* For alle tilbud gælder minimum 50 gæster og minimum fem timer.