Sparkling Tea
Lyserød (0% alk.)

Sparkling rosé uden procenter.

Det perfekte alkoholfrie alternativ til rosé. LYSERØD er den mest tørre version af Sparkling Tea, men har stadig en blød og rund smag. Du vil opleve intense aromaer af røde bær og æbler. Herefter følger en kompleks og komfortabel tør smag fra Oolongteen kombineret med noter af brombær og Hibiscus. Smagen afbalanceres med den bløde hvide Silver Needle-te og afrundes med let bitre frugtnoter.

LYSERØD går godt til lette retter i det salte køkken og passer specielt godt til skaldyr, især østers. Skinner solen, er den også et sikkert hit!

Produkt info:
Alkohol: 0% vol
Sukker: 20g/l
Pres i flasken: 5 bars
Indhold: 75cl
Holdbarhed: 2 år fra produktion
Indeholder sulfitter

Kategorier: , Product ID: 2620

Beskrivelse

Lidt om Sparkling Tea

Sparkling Tea er en helt ny drikkevarekategori. Kombinationen af nordisk innovation og asiatiske te-traditioner har resulteret i en økologisk lav / ikke-alkoholisk mousserende drik baseret på det omhyggelige valg af eksklusive tesorter.

Copenhagen Sparkling Tea Company blev grundlagt i 2017 i København, Danmark og introduceret på markedet i maj samme år af den prisvindende sommelier, Jacob Kocemba, og hans forretningspartner, Bo Sten Hansen. De håndbrygger stadig hver batch selv, da dette er et kærlighedsarbejde, lige så meget som det er med præcision.