Sentero
Roble Toro

BESKRIVELSE: Druerne håndhøstes i slutningen af september. De udvælges med produktionen af en frisk og frugtig  vin for øje. Mosten gennemgår en kold maceration efterfulgt af gæring ved en kontrolleret temperatur på mellem 24-26 ° C. Den efterfølgende malolaktiske gæring sikrer, at det maksimale aromatiske potentiale opnås med noter af vanille og frugt. Når vinificeringen er afsluttet, modnes vinen i 3 måneder på nye amerikanske egetønder.

DRUESAMMENSÆTNING: 100 % Tempranillo

DUFT: Dyb kirsebærrød farve med toner af granat. Kraftfuld og elegant i næsen med rød frugt og vanilje aromaer.

SMAG: Elegant og velafbalanceret i ganen med stor harmoni, polerede tanniner og en lang finish.

VIN & MAD: Et perfekt match til alle slags rødt og hvidt kød, vildt, gryderetter og oste.
Bedst serveret ved 16-18 grader. Kan med fordel dekanteres en halv time før den skal nydes.

Kategorier: , , Product ID: 2468

Beskrivelse

Toro D.O. er en spændende vinregion beliggende i hjertet af Castilla – León, i den nordlige spanske provins Zamora. Området er beliggende ved siden af ​​Ruedas området og ikke langt fra Ribera del Duero og Rioja.

Området er en af ​​Spaniens bedst bevarede hemmeligheder. Dets vine har en lang historie, der går tilbage til romerske bosættelser. I
middelalderen havde vinene kongelige privilegier, der gjorde det muligt for dem at sælge i byerne. Selv Christopher Columbus siges at have taget Toros vine med på sine ekspeditioner til Amerika.

Toro kvalificerede sig til Denominación de Origen-status i 1987. Med deres gamle vinstokke er det en af ​​Spaniens mest lovende regioner
for produktion af især røde vine af høj kvalitet.