Blume
Verdejo
D.O. Rueda

BESKRIVELSE: En perfekt spansk Verdejo fra vingården Pagos del Rey fra regionen Rueda. Rueda ligger i hjertet af den iberiske halvø, på det høje plateau Castilla og León, lige mellem to af Spaniens mest berømte rødvins producerende områder: Ribera del Duero og Toro, og lige på den nordvestlige del af Madrid. Floden Duero strømmer gennem denne region fra øst til vest.

Dette høje plateau er kendetegnet ved et typisk kontinentalt klima med lange kolde vintre, en kort forårssæson og tørre hårde varme somre. Det gør området perfekt til dyrkelse af Verdejo.

Verdejo er en fantastisk drue da den er fræk, frugtig, flot gylden i farven og en stor pallet af smagsnuancer som rammer næsen med det samme og med fuld kraft.

DRUESAMMENSÆTNING: 100% Verdejo.

DUFT: Elegante dufte af citrus og tropisk frugt. – saftige mandariner, fersken, ananas og grapefrugt – kombineret med hvide blomster og urtetoner.

SMAG: Dens gane er en tydelig afspejling af næsen, understøttet af en velafbalanceret syreindhold og en frisk behagelig finish. En helt typisk Verdejo. God flot syre til af få renset munden igennem, inden man tager den næste tår. Det er en vin med god fylde, som kan sagtens kan tåle at få lidt mad til.

VIN & MAD: Perfekt til dampede fisk- og skaldyrsretter, grøntsagssalater eller kolde supper.

Beskrivelse på pdf

Kategorier: , Product ID: 2465