Terra Creta Tørrede sorte oliven m/sten

Terra Cretas tørrede oliven er lavet efter den traditionelle græske metode, det er en langsom metode, men fordelen er, at oliven tilberedes uden brug af kemikalier.

Det betyder, at de håndhøstede oliven bliver grundigt vasket over et par dage, hvorefter de tørre oliven bliver lagt i en lage af havsalt. Den trækker vand og bitterhed ud af oliven. Salten fjernes og oliven lægges i Terra Creta Ekstra Jomfru Olivenolie, der sikrer en kødfuld konsistens sammen med den intense smag, uden af oliven bliver for tørre.

Denne metode giver en meget smagfuld oliven, der er rig og intens, og helt naturlig.

Brug den, som i Grækenland, i salater, på toppen af en Tzatziki eller som en snack. De er også velegnede i pastaretter, på Pizzaen, i farsbrødet og i mange andre sammenhænge.

Størrelse: 250 g

Kategorier: , Product ID: 2944

Beskrivelse

Lidt om Terra Creta

Terra Creta er en mindre virksomhed, der siden 2001 har gjort sig i produktion og salg af eksklusiv Ekstra Jomfru olivenolie. De har derfor en udpræget viden og mangeårig erfaring med at fremstille olivenolie af topkvalitet med en udsøgt smagsprofil. Deres topmoderne produktionsanlæg har hovedsæde i hjertet af Kretas mest berømte område inden for olivenolieproduktion, Kolymvari på Vestkreta, der er klassificeret som en PDO-region (Protected Designation of Origin) af EU.

Hos Terra Creta arbejder de ud fra en enkel, ren og holistisk produktfilosofi om at skabe autentisk kvalitetsolivenolie fra Kreta, hvilket de kombinerer med deres moderne, innovative og videnskabelige fremgangsmåde i forbindelse med produktionen af olivenolie.

Cirka 97 % af deres olivenolieproduktion eksporteres til resten af verden, og deres vision er at gøre Ekstra Jomfru olivenolie fra Kolymvari regionen verdenskendt. Dette er de allerede godt på vej med: Én af deres første produktioner var olivenolien PDO Kolymvari Chania Crete Extra Virgin Olive Oil, som i dag har et verdensomspændende renommé.