Terra Creta Grønne oliven m/sten Økologisk

Grønne “Chalkidiki” oliven dyrkes i Nordgrækenland. Det Ægæiske havs dybe blå, den lyse varme sol og det frugtbare græske land skaber disse imponerende og lækre bordoliven.

Terra Creta har søgt Grækenland igennem for at finde bønder, der producerer de bedste, mest lækre, naturligt fermenterede oliven (spiseoliven er alle fermenterede, nogle naturligt, de fleste ikke), og vi er stolte over at kunne tilbyde dem som en del af den græske middelhavskost.

Terra Cretas oliven produceres ved hjælp af traditionel fermentering, og har ingen tilsætningsstoffer, er ikke tilsat konserveringsmidler eller farve.

Kvalitetsoliven kendes på deres ”bid”. Kødets fasthed og smag, der rækker langt ud over smagen af det vand de ligger i. Giv dig selv en gave, og prøv oliven der smager, som oliven bør smage.

Terra Cretas oliven egner sig godt salater, snacks, pizzaer og retterne fra middelhavsområdet.

Nettovægt: 290 g
Drænet vægt: 160 g

Kategorier: , Product ID: 2947

Beskrivelse

Lidt om Terra Creta

Terra Creta er en mindre virksomhed, der siden 2001 har gjort sig i produktion og salg af eksklusiv Ekstra Jomfru olivenolie. De har derfor en udpræget viden og mangeårig erfaring med at fremstille olivenolie af topkvalitet med en udsøgt smagsprofil. Deres topmoderne produktionsanlæg har hovedsæde i hjertet af Kretas mest berømte område inden for olivenolieproduktion, Kolymvari på Vestkreta, der er klassificeret som en PDO-region (Protected Designation of Origin) af EU.

Hos Terra Creta arbejder de ud fra en enkel, ren og holistisk produktfilosofi om at skabe autentisk kvalitetsolivenolie fra Kreta, hvilket de kombinerer med deres moderne, innovative og videnskabelige fremgangsmåde i forbindelse med produktionen af olivenolie.

Cirka 97 % af deres olivenolieproduktion eksporteres til resten af verden, og deres vision er at gøre Ekstra Jomfru olivenolie fra Kolymvari regionen verdenskendt. Dette er de allerede godt på vej med: Én af deres første produktioner var olivenolien PDO Kolymvari Chania Crete Extra Virgin Olive Oil, som i dag har et verdensomspændende renommé.