Terra Creta Estate Olivenolie

Estate Ekstra Jomfru Olivenolie, Koldpresset.

Terra Creta Estate ekstra jomfru olivenolie, har en guldgrøn nuance med en afbalanceret smag og en langvarig blød eftersmag. Den vidunderlige frugtagtig aroma med hints af pærer og mandler skyldes olivensorten “Koroneiki”, der anvendes i denne ekstraordinære olivenolie.

Den er ideel til bagning, dips, pestoer og milde salater, men det er også en god olie at bruge til stegning, ovn- og gryderetter og friture, så længe temperaturen ikke kommer over 190o.

Størrelse: 250 ml

Kategorier: , Product ID: 2942

Beskrivelse

Lidt om Terra Creta

Terra Creta er en mindre virksomhed, der siden 2001 har gjort sig i produktion og salg af eksklusiv Ekstra Jomfru olivenolie. De har derfor en udpræget viden og mangeårig erfaring med at fremstille olivenolie af topkvalitet med en udsøgt smagsprofil. Deres topmoderne produktionsanlæg har hovedsæde i hjertet af Kretas mest berømte område inden for olivenolieproduktion, Kolymvari på Vestkreta, der er klassificeret som en PDO-region (Protected Designation of Origin) af EU.

Hos Terra Creta arbejder de ud fra en enkel, ren og holistisk produktfilosofi om at skabe autentisk kvalitetsolivenolie fra Kreta, hvilket de kombinerer med deres moderne, innovative og videnskabelige fremgangsmåde i forbindelse med produktionen af olivenolie.

Cirka 97 % af deres olivenolieproduktion eksporteres til resten af verden, og deres vision er at gøre Ekstra Jomfru olivenolie fra Kolymvari regionen verdenskendt. Dette er de allerede godt på vej med: Én af deres første produktioner var olivenolien PDO Kolymvari Chania Crete Extra Virgin Olive Oil, som i dag har et verdensomspændende renommé.