Sparkling Tea
Vinter (5% alk.)

Den hyggelige smag af vinter

Ideen bag VINTER var at udvikle en unik smag, som passer perfekt til de kolde måneder og de mange festlige og hyggelige traditioner i løbet af vinter sæsonen. Den indleder med en duft af kanel, kardemomme, nelliker, og rosiner fra Chai-teen. De varme krydderier fortsætter i smagen, kombineret med diskrete noter af bergamotteolie fra Earl Grey-teen. Slut resultatet er en blød, elegant og rund smag, med en intens finish, balanceret med et strejf af citrus.

VINTER er den perfekte aperitif I løbet af vinteren og sammen med søde sager og deserter. Alternativt, prøv den til en salt ostetallerken eller mere orientalske retter.

Produkt info:
Alkohol: 5% vol
Sukker: 60g/l
Pres i flasken: 5.5 bars
Indhold: 75cl
Holdbarhed: 2 år fra produktion
Indeholder sulfitter

Kategorier: , Product ID: 2628

Beskrivelse

Lidt om Sparkling Tea

Sparkling Tea er en helt ny drikkevarekategori. Kombinationen af nordisk innovation og asiatiske te-traditioner har resulteret i en økologisk lav / ikke-alkoholisk mousserende drik baseret på det omhyggelige valg af eksklusive tesorter.

Copenhagen Sparkling Tea Company blev grundlagt i 2017 i København, Danmark og introduceret på markedet i maj samme år af den prisvindende sommelier, Jacob Kocemba, og hans forretningspartner, Bo Sten Hansen. De håndbrygger stadig hver batch selv, da dette er et kærlighedsarbejde, lige så meget som det er med præcision.