Domaine du Moulin de Dusenbach Grand Cru Sporen

BESKRIVELSE: Grand Cru Sporen er beliggende i Riquewihr. Grand Cru Sporen er flot lokaliseret på en let skråning på en underjord rig på fosforsyre syre. Dens eksponering syd, syd-øst tillader en hurtig og generøs modning. Dens dybe lerjord giver vinstokkens rødder mulighed for at udforske jorden i søgen af sporstoffer.

DRUESAMMENSÆTNING: 100% Riesling

DUFT: Citrus og mineraler samt noter af flint.

SMAG: Smuk saltholdighed på ganen med en mynte finish.

VIN & MAD: Går godt til stegt kylling, kalkun eller gås. Den er desuden et fantastisk og frækt valg til julebordet eller til skaldyrsretter.

Kategorier: , , Product ID: 3010

Beskrivelse

Historien om Domaine du Moulin du Dusenbach

Dusenbach blev stiftet i 1970’erne af Bernard Schwach, søn af en vinproducerende familie igennem mange generationer. Vingården dækkede oprindelig 26 hektar.

I 2008 blev domænet overtaget af familien Jean og Monique Schwebel, der foretrak en kvalitets tilgang til vin, som respekterer mennesker og miljø.

I starten af ​​2018 valgte domænet at flytte tættere på et nærliggende vinområde: Le Domaine Viticole de la Ville de Colmar.

Siden da er der blevet samlet 40 hektar marker, der alle kan tilbyde en mangfoldighed af terroirs, geologisk rigdom og enestående eksponering.

Vingården strækker sig nu fra Eguisheim til Ribeauvillé og samler 8 terroirer af prestigefyldte grands crus:
Pfersigberg, Steingrubler, Hengst, Florimont, Kaefferkopf, Schlossberg, Sporen samt Schoenenbourg,

Vores udvalg af vine fra dette hus er således beriget med disse nye terroirs og årgangen, som du kan få igennem HOUSE of WINE.