Cretan Nectar Balsamic dressing med vindrue sirup

Cretan Nectar Balsamic dressing med vindrue sirup.

Denne særlige dressing fungerer som krydderi, og passer til dem der elsker en sød og sur smag i deres mad. Dressingen er derudover produceret af udelukkende naturlige ingredienser. Cretan Nectar balsamic dressing med vindrue sirup kan give din salat eller dit kød en helt unik smag.

Det er kun fantasien der sætter begrænsningerne for, hvad denne dressing kan bruges til.

Størrelse: 250 ml

Kategorier: , Product ID: 2681

Beskrivelse

Om Cretan Nectar

Cretan Nectar blev grundlagt tilbage i 2010 i Chania på Kreta, og navnet henviser til den ”nektar”, som de 12 guder på Olympen drak for at blive udødelige. Cretan Nectar fremstiller udsøgte eddiker, balsamicodressinger og creams, som udelukkende er lavet af naturlige råvarer, og derfor er de helt uden diverse tilsætningsstoffer, farvestoffer eller konserveringsmidler.

Cretan Nectar sætter en stor ære i, at alle deres produkter er fremstillet på nøje udvalgte lokaleråvarer, så du får det absolut bedste fra Kreta. Cretan Nectar er lykkedes med, at skabe et produkt med 100% naturlige råvarer og intet andet. Cretan Nectar skaber deres eddiker, dressinger og creams med innovative ideer, stor ekspertise, tålmodighed, og passion for deres håndværk. Heraf kommer den udsøgte og autentiske smag af Kreta. Alle produkterne giver prikken over i´et i dine salater, og gør sig også godt til bl.a. kød, fisk, ost, som marinade eller til sødesager. Så hvis du ønsker en autentisk middelhavs oplevelse, så prøv en af de mange varianter fra Cretan Nectar.