Cretan Nectar Balsamic cream med appelsin

Cretan Nectar Balsamic glaze med appelsin.

Denne lækre glaze er lavet af søde kretensiske appelsiner, koncentreret hvid druemost og hvid balsamico  Den er helt uden konserveringsmidler og tilsætningsstoffer, og har en helt fantastisk naturlig duft og smag af appelsin.

Glazen med appelsin fra Cretan Nectar har en ualmindelig intens og autentisk smag af friske søde appelsiner kombineret med en mild smag af hvid balsamico. Den kan bruges stort set overalt i køkkenet, da den er ideel til blandt andet dressinger, marinader til kylling/fisk, retter fra middelhavskøkkenet, asiatiske retter samt oste og desserter. På Kreta bruger de den også til frisk yoghurt. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Størrelse: 200 ml

Kategorier: , Product ID: 2683

Beskrivelse

Om Cretan Nectar

Cretan Nectar blev grundlagt tilbage i 2010 i Chania på Kreta, og navnet henviser til den ”nektar”, som de 12 guder på Olympen drak for at blive udødelige. Cretan Nectar fremstiller udsøgte eddiker, balsamicodressinger og creams, som udelukkende er lavet af naturlige råvarer, og derfor er de helt uden diverse tilsætningsstoffer, farvestoffer eller konserveringsmidler.

Cretan Nectar sætter en stor ære i, at alle deres produkter er fremstillet på nøje udvalgte lokaleråvarer, så du får det absolut bedste fra Kreta. Cretan Nectar er lykkedes med, at skabe et produkt med 100% naturlige råvarer og intet andet. Cretan Nectar skaber deres eddiker, dressinger og creams med innovative ideer, stor ekspertise, tålmodighed, og passion for deres håndværk. Heraf kommer den udsøgte og autentiske smag af Kreta. Alle produkterne giver prikken over i´et i dine salater, og gør sig også godt til bl.a. kød, fisk, ost, som marinade eller til sødesager. Så hvis du ønsker en autentisk middelhavs oplevelse, så prøv en af de mange varianter fra Cretan Nectar.