Blazon Pinot Noir 2018

BESKRIVELSE: Druerne gæres i rustfrit stål ved lave temperaturer og presses forsigtigt ved færdiggørelsen. Efter afslutningen af den malolaktiske gæring lagres vinen på fransk eg i maksimalt 8 måneder.

DRUESAMMENSÆTNING: 100% Pinot Noir

DUFT: En duft af rosenblade og skovbund.

SMAG: Duften følges op af en subtil krydret smag af eg og hindbær. Vinen understøttes af lys syre og integrerede tannin, der efterlader ganen frisk og med et ønske om mere.

VIN & MAD: Amerikansk Pinot Noir kan som så meget andet Pinot Noir nydes uden mad, men går samtidig til lyst kød såsom fjerkræ, and, lam og evt. grillet kraftige fisk eller pasta.
Serveringstemperatur: 16°-18°C.

Kategorier: , Product ID: 3105

Beskrivelse

Italiensk arv, Lodi rødder

Angelo Maggio ankom til Lodi i 1906, immigrerede fra den italienske kyst i Genova med sin kone, Louisa. På ejendommen til deres første ranch blev de første stiklinger plantet i 1928. Det lagde grunden til den lange og snoede rejse, som endte med det Oak Ridge Winery, som vi kender det i dag.

Oprindelig var selve vingården anlagt som et kooperativ, som dyrkede druer til vinproducenter rundt om i USA. Det fortsatte gennem generationer fra Angelo til hans søn Roy og senere hans barnebarn Ruby som alle deltog i driften.

I 2002 så Ruby muligheden for, at familien, med den lange historie i druedyrkning, kunne udvide gennem produktion af deres egne kvalitetsvine. Maggio-familien forvandlede gården til en topmoderne vingård, som er i stand til at imødekomme de kvalitetskrav, den stil og de volumenbehov som markedet kræver.

I dag driver Rudys tre døtre Oak Ridge Winery med fokus på gæstfrihed, brandbuilding og ekspansion. En multi-generationel virksomhed, hvor de sammen med deres far står for 2.500 hektar vinmarker i hele Lodi.

Oak Ridge Winery’s lange historie gør dem til den ældste vinproducerende vingård i Lodi, Californien.