Blazon Cabernet Sauvignon 2018

BESKRIVELSE: En helt igennem klassisk amerikansk Cabernet Sauvignon lagret i ti måneder på en kombination af 50% ny amerikansk eg, 25% ny fransk eg og 25% ny ungarsk eg.

DRUESAMMENSÆTNING: 100% Cabernet Sauvignon

DUFT: En elegant kombination af hindbær, brombær, med strejf af vanilje.

SMAG: En meget tilgængelig Cabernet Sauvignon med bløde tanniner, som afrunder ganen med subtile krydrede egetoner.

VIN & MAD: Går fint til lam, oksekød eller røget kød.
Serveringstemperatur: 16°-18°C.

Kategorier: , Product ID: 3103

Beskrivelse

Italiensk arv, Lodi rødder

Angelo Maggio ankom til Lodi i 1906, immigrerede fra den italienske kyst i Genova med sin kone, Louisa. På ejendommen til deres første ranch blev de første stiklinger plantet i 1928. Det lagde grunden til den lange og snoede rejse, som endte med det Oak Ridge Winery, som vi kender det i dag.

Oprindelig var selve vingården anlagt som et kooperativ, som dyrkede druer til vinproducenter rundt om i USA. Det fortsatte gennem generationer fra Angelo til hans søn Roy og senere hans barnebarn Ruby som alle deltog i driften.

I 2002 så Ruby muligheden for, at familien, med den lange historie i druedyrkning, kunne udvide gennem produktion af deres egne kvalitetsvine. Maggio-familien forvandlede gården til en topmoderne vingård, som er i stand til at imødekomme de kvalitetskrav, den stil og de volumenbehov som markedet kræver.

I dag driver Rudys tre døtre Oak Ridge Winery med fokus på gæstfrihed, brandbuilding og ekspansion. En multi-generationel virksomhed, hvor de sammen med deres far står for 2.500 hektar vinmarker i hele Lodi.

Oak Ridge Winery’s lange historie gør dem til den ældste vinproducerende vingård i Lodi, Californien.