Biolea Lemonio Økologisk

Biolea Astrikas Estate. Olivenolie med citron.

Koroneiki oliven høstet fra Astrikas Estate olivenlunde, stenmalet og koldpresset med friske, hele, økologiske citroner – Lemonio tager den klassiske kombination af olivenolie og citron til et nyt niveau med sin velsmagende citrusfrugt.

Størrelse: 250 ml

Kategorier: , Product ID: 2671

Beskrivelse

Om Biolea

Biolea er et familieejet selskab med speciale i håndværksproduktion af økologisk olivenolie ved hjælp af en traditionel møllesten og presser. Bioleas produkter er udelukkende ejendomsproducerede og aftappet. Biolea stræber efter excellence ved at kombinere innovation og tradition, miljømæssigt ansvarlige og fremme bæredygtig produktion.

På Astrikas Estate familieolivenlunde arbejder de ud fra en økologisk arbejdsfilosofi, hvorfor de ikke gør brug af kemiske gødninger, pesticider og herbicider. Biolea har derfor de sidste 20 år været certificeret som værende økologiske olivenbønder.

Ud over økologisk dyrkning har Biolea udviklet bæredygtige landbrugsmetoder for at hjælpe med at bevare miljøet. Selvom deres oliventræer producerer mindre uden vanding, hjælper tør dyrkning med at bevare deres dyre vandforsyning og undgå indførelse af ikke-bionedbrydelige PVC-kunstvandingsrør. Samtidig har de afbrudt pløjning eller noget tungt maskineri på deres marker for at forhindre det stadig større problem med jord erosion på Kreta.