Vinen driver værket

Nye ejere - endnu mere passion

Historien
House of Wine blev oprindelig stiftet tilbage i 1990 af familien Fossing. I 2001 blev House of Wine fusioneret med firmaerne Tørsleff & Co. og Carl Lange A/S til firmaet Haugen-Gruppen A/S Danmark – som igen var en del af det norske firma Haugen-Gruppen, der beskæftiger sig med import og distribution af fødevarer indenfor detailhandel og storkøkkener.

En strategisk beslutning i 2017 betød, at Haugen-Gruppen A/S valgte ikke længere at videreføre vindelen under House of Wine-mærket. Kræfterne skal fremover udelukkende anvendes på kerneforretningen.

Anne E. Hansen, stifter af firmaet vinbuddy.dk, og den sidste tilbageværende vinsælger i Haugen-Gruppen A/S Thomas B. Gadtoft, så muligheden i at køre House of Wine videre, og sammen med et hold af investorer foreslog de en videreførsel af selskabet.

Haugen-Gruppen A/S var med på ideen og House of Wine version 2.0 var skabt. Der er i dag stadig tæt kontakt imellem Haugen-Gruppen A/S og House of Wine, men nu blot som to adskilte virksomheder.

Fokus
House of Wine har ét fokus – HORECA sektoren. Vi servicerer hovedsageligt restaurationsbranchen på Sjælland. Dette fokus gør, at vores kunder kan være sikre på, at den vin de køber af House of Wine ikke findes i hverken supermarkeder, vinforhandlere, eller ved et let opslag på internettet.

Spidskompetencer
Vi er rigtig gode til at finde den perfekte balance mellem pris og kvalitet på varen. Ordet husvin lyder så trist, men alle har brug for en husvin. Der er bare ikke nogen grund til, at husvinen ikke også er god. Den repræsenterer trods alt restaurationen. Dette hjælper House of Wine med.

Sammensætning af vin til menukortet er af stor vigtighed for House of Wine. Med vores passion for vin og vores interesse i sammensætning, hjælper vi hjertens gerne med denne opgave. For det er netop her vi føler, at vi virkelig kan gøre en forskel og hjælpe til et godt fælles produkt.

Vi er der. Ikke noget med stramme åbningstider eller lukkede telefoner og mails. I House of Wine har vi mange års erfaring fra restaurationsbranchen og med den erfaring ved vi også godt, at restauranter og spisesteder ikke nødvendigvis har brug for os fra 8.00-16.00. Fleksibilitet er et kodeord for os, for vi ved hvad det betyder i den anden ende. Og selvfølgelig står vi også for leveringen – der er rigeligt at tænke på når en restauration skal drives til succes, så det er det mindste vi kan hjælpe med.

Det er os der står bag

Anne E. Hansen
Direktør

Anne E. Hansen

Thomas Gadtoft
Salgsdirektør

Thomas Gadtoft